برگزاری کارگاه آموزشی «آشنايي با روشهاي بهينه‌سازي (همراه با آموزش برنامه‌ريزي خطي در متلب) توسط دکتر ام‌ البنی محمدرضاپور و دکتر محمد جواد زینلی»

کارگاه آموزشی " آشنایی با روشهای بهینه‌سازی (همراه با آموزش برنامه‌ریزی خطی در متلب)" در روز چهارشنبه مورخ 28 مهر 1400 راس ساعت 17 به مدت 3 ساعت بشکل مجازی در بستر اداب کانکت به آدرس (https://vu.gau.ac.ir/vc31631) توسط کلینیک مادر تخصصی دانشگاه با همکاری اقای دکتر زینلی دانشجوی دکترای مهندسی منابع آب دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این جلسه خانم دکتر ام البنی محمدرضاپور، پس از خوشامدگویی به شرکت‏ کنندگان راجع به اهمیت بهینه‌سازی و آشنایی دانشجویان به‌ویژه رشته‌های کشاورزی با این متد، مطالبی را بیان کردند. در ادامه روشهای بهینه‌سازی و مفاهیم اولیه بهینه‌سازی از قبیل: تابع هدف (یک هدفه و چندهدفه)، متغیرهای تصمیم، فضای تصمیم،  متفیرهای حالت، محدودیتهاو قیدها، جوابهای  موجه و ناموجه، جوابهای بهینه مطلق، موضعی و نزدیک به بهینه، مدلسازی مساله بهینه‌سازی، دسته‌بندی مسائل بهینه‌سازی، بهینه‌سازی کلاسیک و روشهای نوین بهینه سازی معرفی شدند. ایشان با حل نمونه مثال‌های متفاوت، روش برنامه‌ریزی خطی را بیان کرده و تمرینی نیز برای آموزش بهتر به شرکت کنندگان در کارگاه ارائه شد. در ادامه کارگاه آموزشی، دکتر محمدجواد زینلی مطالبی را در مورد روش‌های برنامه نویسی برنامه ریزی خطی در متلب ارائه کردند و سپس به صورت عملی مثالهایی (3 مثال متفاوت)  را در متلب کد نویسی کرده و اجرا نمودند. این جلسه پس از پاسخ به سوالات شرکت کنندگان به پایان رسید و لینک فایل ضبط شده کارگاه نیز در اختیار شرکت کنندگان علاقمند قرار گرفت.

تاریخ ارسال خبر :   22 مهر 1400 - 01:05
 تعداد بازدید :   97